Okulumuzda Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi Kapsamında Yaygın Eğitim Kursları Açıldı

Temel Eğitimde 10 Bin Okul Projesi kapsamında okulumuzda öğrencilerin akademik, sosyal, duygusal ve fiziksel gelişimini destekleyen okul ortamlarının oluşturulmasını sağlamak, okullar arası başarı ve imkân farklılıklarını azaltmak ve eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmeye yönelik yaygın eğitim kursları açılmıştır.

24.05.2022 488

Okulumuzda öğrencilerimize yönelik olarak Akademik Oyunlarla Oyun Temelli Matematik Eğitimi Kursu, Zeka Oyunları Başlangıç Düzeyi Kursu, Verimli Ders Çalışma Yöntemleri Kursu, Etkili Okur yazarlık Kursu, İngilizce Kursu, Görsel Sanatlar Atölyesi, Bireysel Gelişim ve Kültürel farkındalık  açılmıştır.